Translate

zondag 27 januari 2013

Mijn allereerste keer in een vliegtuig was super goed meegevallen! :) En na lang wachten, ben ik eindelijk in mijn gastgezin aangekomen! We hebben ons eerst even voorgesteld, dan de kamer indeling gedaan en daarna hebben we een rondleiding door het huis gekregen. Ik heb ook al lekker gegeten, het eten hier verschilt niet zoveel met dat van België. Het gastgezin is super vriendelijk en ik kijk ernaar uit om 2 weken bij hun te logeren! :)

6 opmerkingen:

  1. Super...niets dan goed nieuws!
    laat die dagelijkse verslagjes maar komen :-)

    Doe dat goed op je eerste stagedag morgen!!!

    groetjes van ons alle4

    BeantwoordenVerwijderen
  2. liemaes@gmail.com28 januari 2013 om 09:50

    Hallo Katrijn,

    Ziet ge wel! Ik had het u gezegd dat het vliegen super zou zijn. Ik ben blij dat alles zo goed meevalt!Geniet er maar van. Dit wordt een onvergetelijke ervaring. Plezierig om elke dag te lezen wat je allemaal beleeft.Ik wens je veel succes met je stage en in je gastgezin.
    groetjes vanuit Turnhout.
    tante Lie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja inderdaad, het was echt een leuke vlucht! Dankjewel en de groetjes terug! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Katrijn

      Heb jij mijn reactie op Google+ kunnen lezen of reageer ik beter via deze weg? Ik hoop dat het een fijne werkdag was vandaag, we zijn benieuwd naar je verhaal. Tot straks.

      papa

      Verwijderen
    2. Hoi papa

      Ik heb je reactie niet gelezen op Google+... Ik denk dat je dus beter via deze weg kunt reageren, dan lees ik het zeker! Haha elke dag zet ik iets op mijn blog, dus blijven lezen dan maar! :)

      Groetjes
      Katrin

      Verwijderen