Translate

donderdag 7 februari 2013

Gisteren hebben we bijna niets gedaan op de stage, ze vonden zo goed als geen werk voor ons... We hebben dan vooral wat op het internet gezeten. We mochten gelukkig ook vroeger naar huis, dus zijn we naar de Subway gegaan om koekjes te eten :p 's Avonds heb ik samen met Mauranne, de mama en Magnus appeltaart gemaakt. Eindelijk iets gedaan samen met het gezin! :p

Vandaag heb ik in de voormiddag een halfuur gewerkt, want ze hadden geen werk voor ons. Gelukkig hebben we in de namiddag al een beetje werk, jammer genoeg maar voor 1 iemand. Hopelijk mogen we vandaag ook wat vroeger naar huis :p Vanavond gaan we met heel de groep iets eten en vervolgens gaan we naar de film Les Misérables, de leerkrachten trakteren! :)

Vele groetjes vanuit Zweden! xxx

2 opmerkingen:

  1. Katrijn

    Je doet niets anders dan eten en zitten, hopelijk beweeg je ook goed, want anders herkennen we je niet meer. Neem een voorbeeld aan jogster mama, danseres M, fitnessers E en F en aan kopwandelaar p. die morgen de 10 km op SPT trekt, dus allemaal fitte mensen. Geniet nog van de twee laatste avonden en doe die knappe blondines daar de groeten.

    Papa en mama

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi papa en mama

      Ja ik beweeg nog hoor, elke dag al wandelend door de winkelstraat ;)
      Amai dat zijn heel goede voorbeelden! Vooral jij papa, geniet ervan morgen! :)
      Haha zoveel blondines lopen hier niet rond, vooral heel magere meisjes lopen hier rond! :)

      Vele groetjes
      Katrijn

      Verwijderen