Translate

dinsdag 5 februari 2013

Amai wat een dag!
Laure-Anne en ik hadden niets te doen toen we moesten beginnen met werken. Alleen Mauranne. We gingen dus om werk vragen, maar dat kregen we niet zolang de eerste taak niet klaar was. Blijkbaar snapten ze niet dat we dan 2 uur niets konden doen. We hebben dan maar afwisselend de taak verder afgemaakt. Toen we eindelijk een nieuwe taak kregen, was die al klaar na 10 minuten! We hebben dan maar middagpauze genomen. Gelukkig kwamen Karolien en Brigitte vandaag langs om te horen hoe het gaat op ons stagebedrijf. Dan hadden we nog iets te doen! :) Na de middag kregen we gelukkig nog een taak. We mochten 10 kaftjes maken voor als er nog mensen werden aangenomen. We moesten dus veel papieren kopiëren en die in kaftjes steken. Om 14u waren we klaar, we hebben dan maar pauze genomen. Toen kregen we wel te horen dat we naar huis mochten! Haha eindelijk! :) We zijn dus maar gaan winkelen :p Jammer voor diegene die een souvenir willen want ik heb alleen iets voor mij gekocht hahaha! ;) Het was gelukkig nog een leuke aflsuiter van de dag!

Vele groetjes vanuit Zweden! xxx

5 opmerkingen:

  1. Katrijn

    De avond zal veel goedmaken van je saaie dag. Misschien sneeuwt het zelfs, zoals hier vandaag gedurende een klein uurtje en ziet alles er sprookjesachtig uit. Het kan toch niet mooier zijn. En hoe was het met de begeleiders/schrijfster, deden ze inspiratie op voor een nieuw jeugdboek en zijn jullie de hoofdpersonages?

    Groetjes

    Papa en mama

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi mama en papa

      Nee we waren geen inspiratie denk ik haha :p

      Groetjes
      Katrijn

      Verwijderen
  2. liemaes@gmail.com6 februari 2013 om 10:14

    Hallo Katrijn

    Toch jammer vind ik dat ze zo weinig werk hebben voor jullie. Dat is een gemiste kans.
    Waarom nemen ze 2 of 3 leerlingen aan als ze eigenlijk maar werk hebben voor amper 1 persoon?
    Hopelijk maken jullie nog veel plezier met elkaar.
    Tot zaterdag.

    tante Lie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi tante Lie

    Ja inderdaad.. Maar de eerste taak was veel te veel voor 1 iemand. Met 2 was eigenlijk veel beter geweest dan met 3. Maar ja nog maar 2 dagen :)
    En plezier is er zeker! :)

    Groetjes
    Katrijn

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Al bijna elke dag gaan winkelen, maar niets kopen, dat is zuinig shoppen. Dat is iets dat je andere vrouwen ook eens moet leren, dat zou pas kosten besparend zijn :p

    BeantwoordenVerwijderen